Smartlog v3 » Carsten Fogh Nielsen » Afmønstring
Opret egen blog | Næste blog »

Carsten Fogh Nielsen

"Oplysning er menneskets udgang af dets selvforskyldte umyndighed." (Immanuel Kant)

Afmønstring

26. Sep 2006 20:02, Blodrød Pingvin

Nåja, hvad pokker. Jeg har alligevel ikke tid til at dobbeltblogge, og selv om den nye blog ikke er helt færdig, så er den da i det mindste funktionsdygtig (og den er MIN). Og da en stor del af Smartlogs faste besætning (i det mindste dem der kommer fast her på bloggen) allerede er rendt fra borde, så kan jeg jo lige så godt gøre det samme.

Så de som er interesserede inviteres derfor til at besøge

DEN NYE BLOG

Der er endnu ikke færdigindrettet, der vil formodentlig blive flyttet om på møblementet i den nærmeste fremtid, og der vil blive omtapetseret og hængt andre billeder på væggene. Men der skulle være siddeplads nok til alle, og der er flyttebajere til de som måtte have lyst.

Tak til Smartlog. Det var hyggeligt så længe det varede.

Kommentarer

 1. klaus
  26. Sep 2006 20:32
  1

  øh, hvornår var det indflytterparty..?

 2. Carsten Fogh Nielsen
  26. Sep 2006 21:06
  2

  Når man har lyst :-) Men ellers sidder jeg og nipper til en øl nu, så skål.

 3. Irene
  3. Oct 2006 17:58
  3

  Jeg retter strax linket til din nye side. Og tillykke!
  Slainte!

 4. Ole
  3. Jul 2007 22:49
  4

  Hallo mit navn er Ole, jeg skriver på vegne af os alle her fra møgbunke klubben, og før du begynder at rode forvirrede rundt i din kalender, kan jeg sige dig det med det samme, du kender mig ikke!

  Men det korte og det lange er jo, at jeg gerne vil søge stillingen som kulturminister, jeg bliver jo nød til at få den stilling, ellers kan jeg jo slet ikke komme videre.

  Nej, ja så hvis i lige fyre den gamle skid, og dømmer ham til 2 års fængsel, for at lege mafioso i samarbejde med Danmarks Radio, det er ham Mafia bossen, som opkræver penge af folk der er i besidelse af enten ipod, mobil, PC, eller spillekonsoller.

  Han mener i givende stund at de skal betale for muligheden for at bruge DR alene. Således mener det gamle nokkefår at de skal betale for en vare, eller et produkt de ikke får.

  Gad vide om det ville være lovligt hvis jeg, (Ole hedder jeg), begyndte at opkræve penge af envær, alene med den begrundelse "at de har muligheden for at trampe hensynsløst rundt på min del af fortovet".

  Nu skal du høre her, og før du afbryder mig, må jeg hellere gøre dig opmærksom på, at jeg jo udemærket godt er klar over du sikkert er webmaster, men som talt ud af min mund, så er det jo også en stilling med en vis værdighed, du er jo stort set eksperten i kulturministeriet.

  Nej, ja. Det jeg ville konstatere, det var at, vi her i møgbunke klubben jo er udemærket klar over, at hele vores kampagne hænger og falder på din støtte.
  Vi har sat det som vores livs opgave at afsløre kulturministeren som den falske kulturminister han er.

  Så hvis du lige helt anonymt og diskret vidersender alt hans private og helt personlige post til mig på møgdahl@rumsterstang.dk

  Ømm, kunne det tænkes at vi kunne finde på noget?, jeg syntes du er sød, jeg kan godt li dig.

Tags

Arkiv

Relaterede