Smartlog v3 » Carsten Fogh Nielsen » Budgetforlig
Opret egen blog | Næste blog »

Carsten Fogh Nielsen

"Oplysning er menneskets udgang af dets selvforskyldte umyndighed." (Immanuel Kant)

Budgetforlig

15. Sep 2006 11:58, Blodrød Pingvin

Og så blev det længe ventede, og længe frygtede, århusianske budgetforlig endelig vedtaget. Blandt de mange ting man kan brokke sig over er at Huset lukkes, Åby bibliotek lukkes (der har jeg tilbragt mange gode timer), der indføres modulbaseret pasning på daginstitutionsområdet (noget jeg ikke havde den fjerneste idé om hvad betød, indtil en kollega med barn forklarede det), der skæres i serviceniveauet på daginstitutionsområdet og der foretages en lang række generelle nedskæringer indenfor Sundheds- og Omsorgsområdet.

Det der formodentlig kommer til at berøre blogbestyreren mest direkte (da han ikke har børn, ikke har ældre familiemedlemmer placeret i århusianske institutioner og aldrig (sært nok) har brugt Huset) er formodentlig lukningen af buslinie 2, som er en af de to buslinier, der går herud til Skejby. (Den er også kendt som Ikea-linien, da den ender ude ved Ikea og der derfor altid er mennesker med blå Ikea-poser med bussen). Men det skal da ikke forhindre mig i, også at være sur over de øvrige nedskæringer.

Samlede nedskæringer: 410 millioner. Se oversigten over budgetforliget her, og læs forligsteksten her.

Og så kan man ellers rende rundt og være frustreret og sur.

Kommentarer

 1. capac
  15. Sep 2006 11:59
  1

  Du skal bare sørge for ikke at få børn og ikke blive for gammel, og så ellers håbe på det bedste...

 2. Carsten Fogh Nielsen
  15. Sep 2006 13:03
  2

  Det første går det foreløbigt fint med. Det andet derimod ... Og jeg håber altid på det bedste - det er derfor, at jeg så ofte skuffes :-)

Tags

Arkiv