Smartlog v3 » Carsten Fogh Nielsen » Gule badeænder
Opret egen blog | Næste blog »

Carsten Fogh Nielsen

"Oplysning er menneskets udgang af dets selvforskyldte umyndighed." (Immanuel Kant)

Gule badeænder

24. May 2006 22:23, Blodrød Pingvin

Efter at have blogget i godt og vel 1½ måned er det vel endelig blevet tid til at afsløre min store, halvpinlige, personlige hemmelighed: Jeg samler på (gule) badeænder!

Det hele startede i min kollegietid. Inspireret af en episode af den engelske komedieserie Bottom, hvor Eddie og Richie som led i "the annual Hammersmith riots" plyndrer en radio/tv-forretning og bla. stjæler en gul badeand, begyndte en kammerat og jeg selv at samle på badeænder. Det udviklede sig til lidt af en indbyrdes konkurrence, hvor det drejede sig om at få de særeste badeandsrelaterede ting - jeg kom således håbløst bagud da min kammerat af sin kæreste fik en badeands-lysguirlande. Og da hans mor ydermere skaffede ham en af Bikubens reklameplakater med badeænder var jeg fuldstændig fortabt.

I de seneste år har jeg ikke været speciel aktiv i få forøget min samling. Det har slet ikke været nødvendig, da min familie og mine venner kender til min besættelse og sørger for at fremskaffe nok badeænder og badeandsrelateret materiale til at holde min afhængighed stangen.

Et billede af min samling. Der mangler et par ænder, der befinder sig på mit kontor. Og så selvfølgelig mit badeandstandkrus, som jeg fik i fødselsdagsgave af min søster for et par år siden, da jeg besøgte hende i USA.

Det nyeste medlem af familien. Efter at have konfereret med min veninde Birthe er jeg nået frem til at han skal hedde Thorkild.

Jeg har fået Thorkild af en af mine andre veninder, Marie Louise, og han er ikke så ordinær som han måske kan se ud: Når man trykker ham under bunden lyser han, skiftevist gult, blodrødt og skriggrønt. Mums - han er næsten lige så sej som min bleggrønne, selvlysende badeand, der dog har det fortrin fremfor Thorkild, at den er købt i museumsbutikken på Aros, Aarhus Kunstmuseum. Jep: Badeænder er åbenbart blevet kunst, og dermed in! For en gangs skyld har jeg været forud for moden :-)

Kommentarer

 1. kriss
  24. May 2006 23:11
  1

  Lyder som en interessant samlermani - sønnen min har en der skifter farve når den bliver våd! - er det noget? eller er det for ordinært? - kan godt godt gi dig et tip om hvor man kan købe den, men de er måske bedst stjålne? som min ske samling *blush*

 2. Carsten
  24. May 2006 23:52
  2

  Jeg har næsten ingen kriterier: Hvis det bare MINDER om en badeand kan det indgå i samlingen. Men det hjælper selvfølgelig, hvis det er en lidt speciel form for badeand - som en der skifter farve, eller kan lyse, eller er en djævel... Nu jeg tænker efter, så har jeg faktisk ikke en, der skifter farve :-)

 3. Rosalinde
  13. Jul 2007 19:46
  3

  jeg har fornylig opdaget en butik i Studiestrædet ( glemt navnet) med mange uforglemmelige ting.. bl.a badeænder i kampuniformer, djævlebadeænder o.a. Inspireret af dette planlægger jeg i øjeblikket et stunt hvor badeænder indgår. Hvor, hvornår og hvad kan af sikkerhedsmæssige grunde ikke afsløres i skrivende stund, men såfremt dette har interesse melder jeg gerne tilbage med fuld beskrivelse af eventen???
  En oplevelse af nærmest relkigiøs karakter fik jeg så da jeg trådte ind på Hilton hotel på Malta og så.... en badeand med Hiltonlogo.. Der er tale om et tegn!!!!
  Hilsen fra en kommende badeandssamler
  PS: Ønkses.. en and med burka ( burkand) samt en med turban ( hindand?)

 4. Julie Hyld
  15. Oct 2009 22:52
  4

  Kan man ikke købe badeænder på nettet? Som ikke er de der "bud" til en million penge..
  JEG BIL HAVE BADEÆNDER!

 5. Malou
  20. Mar 2010 10:33
  5

  Jeg har en som du ikke har !

  Men Carsten - hvis du emailer til mig, kommer der en til dig med posten...

  Malou
  www.creakids.dk

 6. peter
  9. Apr 2010 10:43
  6

  Sej samling. Jeg har selv en flot gul badeand med fjernbetjening og raprap lyde :)

 7. Lena
  4. Jan 2011 13:41
  7

  Hej, jeg faldt over din blog. Tjek linket og find alle de ænder du kan drømme om: http://www.justducks.co.uk/

 8. pumashoesferrari
  27. Sep 2012 03:42
  8

  Puma For Mens And Womens Trainers Shoes Online Store at http://www.pumashoes-ferrari.com ,Over 40% Discount Off And Free Shipping To Your Door,Purchase Best Cheap And Quality Puma Shoes Now!

 9. beatsmonsterbydre
  27. Sep 2012 09:58
  9

  Wonderful beats headphones at http://www.beatsmonsterbydre.org for you! Monster headphones beats very fashion and durable.Purchasing it from our online store.Our beats headphones store can give you cheapest price!Free shipping and top rated service and support.

 10. headphonesmonster
  27. Sep 2012 10:01
  10

  Buy Beats Headphones Dr Dre from http://www.headphonesmonsterbeats.org monster beats store,the beats headphoens for your Ipad,Iphone at the beats dre headphoens hot mall,official beats by dre,with free shipping to your door.

 11. beatsheadphones
  27. Sep 2012 10:05
  11

  Choose monster beats dr.dre headphones at www.beatsheadphonescheap.org listening to music for your Ipad,fashionable beats studio at the cheapest www.beatsheadphonescheap.org online store,custom beats dre headphones with free shipping to your home.

 12. headphonesmonster
  27. Sep 2012 10:06
  12

  Buy Beats Headphones Dr Dre from http://www.headphonesmonsterbeats.org monster beats store,the beats headphoens for your Ipad,Iphone at the beats dre headphoens hot mall,official beats by dre,with free shipping to your door.

Links til dette indlæg

 1. http://www.google.dk/search?hl=da&sa=X&oi=spell&resnum=0&... ( 7. May 2007)
 2. http://www.google.dk/search?hl=da&q=bade%C3%A6nder&btnG=G... ( 7. May 2007)
 3. http://images.google.dk/imgres?imgurl=http://static.flick... ( 7. May 2007)
 4. http://www.google.dk/search?hl=da&q=gul+badeand&meta= ( 7. May 2007)

Tags

Arkiv